Já v ducha Tvého objetí
na pelest uléhám,
vzpomínka něžná vzápětí
otvírá touhy chrám.
Představy, co se nesplní
modlidbou marnou jsou,
navzdory tomu srdce sní
pod noční oblohou...;o)))
Už dlouho jsem u Tebe nebyl, ale jsem rád, že jsem si vzpomněl...;o)))
Píšeš krásně!
01.04.2011 17:03:00 | Kozoroh 1