Myslím na Tebe
Anotace: Myslím na Tebe,a to i přes to,že bych neměla,nesmím!
Myslím na Tebe,vždy když zavřu oči,
zavřu,myšlenkami proplouvám,
vidím,jak svět se se mnou toči,
za své představy se omlouvám.
Myslím na Tebe,neustále i v noci,
zavřu,nenecháváš mě chladnou,
vidím jen,jak mě máš v moci,
proti tobě,šanci nemám žádnou.
Myslím,i tam kde nesmím,
zavřu,daleko od tebe sem,
vidím jen za sebou stín,
co pronásleduje mě a zem.
Myslím,snažím se utéct,
zavřu,nepustit ho k sobě,
vidím jen zlatou klec,
co otevíra se jen tobě.
Utíkam,ale utéct nemůžu,
zavřu,běžím rychle pryč,
vidim konec,to udělat můžu,
nikdo nezastaví můj chtíč...
Cítím,že padám z utesu,
zavřu,konec v nedohlednu,
vidim jak řikáš,já tě unesu,
nenechám tě černému dnu... Budu na Tebe čekat!
Přečteno 402x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, CULIKATÁ, Mbonita
Komentáře (0)