Touláme se pospolu
'
Touláme se pospolu
krajinami jižních Čech,
na sluníčku, v kapkách deště,
žádné drámy, žádný spěch.
Touláme se naším hájem,
živočišným světem,
popatřujem, co kde lítá,
ať je mráz či květen.
Touláme se říšemi
Wericha a Horníčka,
poučného, veselého
máme koníčka,
v tónech krásné hudby
pohoupat se necháme,
u nádobí zpíváme si,
noty neznáme.
Touláme se územím
kulinářských hodů,
procházíme kuchařky
odshora dospodu,
hodnotíme slastné moky
různých původů,
když už nejsou bublinky,
dojdem pro vodu.
Touláme se verši,
bojujeme s rýmy,
hlavní téma láska je
a občas také šprýmy,
touláme se pospolu
krajinami našich těl,
krásná láska, bez podmínek,
každý prožít by ji chtěl.
.
Přečteno 478x
Tipy 26
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Kapka, Maura, zenge, Psavec, Jiná, 6thSun, hypertenze, WAYWARD, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)