Spolu jsme,ji zabili..
Anotace: Má lásko,jediná jsi mnoha jmenná..okřídlená my dva Tě zavraždili..každá pohled říkajíc vina..nezproštěná!
ona jest nevinná lilie bělostná
je démantový okřídlený svět
sní básník ztrácí slovo sled
je vším! v nás je tak..Nádherná
mi tu naší silou chtěli udržet
umírající nevymažu její pohled
chtěla dát nám smyslný nádech
srdce vařící se ve vlastním horko-bolu
chtěla víc a víc..stále více
plačící někde mezi námi..v lásce zdech
toky krve tryskali,my dva hříšníci ji zabili spolu
vzpomínám a lesknoucí z výtek mám líce
..radostný prvotní světa, vzdušný nádech
dávno Amor okřídlil i jeho výdech
Přečteno 432x
Tipy 11
Poslední tipující: Šantir, Kokonut, Divoženka1, Psavec, Tom XVI, Mbonita, labuť, JohnyD., Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)