Modré hvězdy
Polibek dám na víčka,
tam, co modrá hvězdička,
láká mě svým leskem k sobě,
tam, kde mají domov obě.
Upadám do modrých moří,
celé tělo touhou hoří,
po chuti rtů a tvého těla,
v němž ráda bych se utápěla.
Ohnivé a plné síly,
kletbou svou mou duši stihly.
Hřejivé, jak letní žár.
Krotký oheň touhou vzplál.
Podléhám tvým kouzlům ráda,
však nerada bych z výše spadla.
S hloubkou citu vyčkávám -
straním se zlým nástrahám.
Jsi pouhý hráč, či rád mě máš?
Co když si jen zahráváš?
Či měla bych ti věřit snad
a srdce své ti zaprodat?
Přečteno 430x
Tipy 29
Poslední tipující: tato22, Gabrielle, CRASH, hašlerka, Mraveneček, jedam, carodejka, PPetrushka, Mbonita, Vanilková Ninja, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)