Žena
Anotace: rytmus je tam špatný,ale takhle mně to prostě napadlo
Jsi žena která mne po dlouhé době,
nějakým způsobem přitahuje,
ale však nevědomě,
a já netuším jak.
Jak,to možná taky nevíš,
a jestli ano,tak já to vědět nechci,
a i když to třeba tak nevidíš,
tak já uvízl v tvé kleci.
V kleci kde jsem šťastnější než na svobodě,
kde mám vše co jsem si přál,
kde mám jenom tebe,
v té kleci chci zůstat,nechci být sám.
chci být jenom s tebou,
k tobě třeba i nadosmrti být připoután.
protože být s takovou ženou,
to jsem si ani v krásných snech nezdál.
Přečteno 453x
Tipy 3
Poslední tipující: ta.cupka., Zelená okurka
Komentáře (1)
Komentujících (1)