nová můza ??
Vlásky krásný jako květ,
chtěl bych s tebou projít celý svět,
oči krásný jako studánka,
jsi pro mě jedna velká hádanka,
jsi nádherná chytrá skvělá,
řekni jak tě okouzlit jak se to dělá ......
Přečteno 350x
Tipy 5
Poslední tipující: Muchula, Niky88, CULIKATÁ
Komentáře (0)