Láska má mnoho tváří a sklamání moc bolí a ty o tom moc hezky umíš psát, najdeš toho, kdo tě bude mít moc rád.))
21.07.2010 21:54:00 | carodejka
Láska má mnoho podob, dokáže těšit, ale aj ranit... já vím, že znovu věřit je těžké, ale nezoufej, prosím. Láska ještě přinde a uvidíš, že znovu budeš bláznivě milovat a třebas zjistíš, že tentorkát to bude ještě mnohem víc...
17.07.2010 13:03:00 | NikitaNikaT.