nechtěné reqkviem
.
za dnem den
prsty tmu rozčesávají jako obzory
bez květů a vůní
rosteme
chybějícím úsměvům navzdory
o novoluní
na důkaz pokání
za touhu bez dlaní
za duši bez těla
na vrata kostela přibít
svou temnou Lilith
až vypálím v sobě sny
očistným plamenem
zbyde jen
co bude kamenné
.
Přečteno 518x
Tipy 42
Poslední tipující: Holis, Jana M., Sweet KiWi, Dygi, Divoženka1, P.Z., stravla, mida, Gudula, sophia92, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)