líbám rád a je to na mně douufám znát
Anotace: Báseň vymyšlená během minuty.
chci líbat tvoje ústa
chci líbat tvoji tvář
v polibku s tebou zůstat
věř mi, já nejsem lhář
chci líbat tvoje tělo
celičké to mi věř
a pak se pomilovat
tak jako divá zvěř.
Komentáře (3)
Komentujících (3)