Piáno

Piáno

Anotace: vím, že na něj umí hrát, leč nikdy jsem ji neslyšel, tak tu o tom toužím psát,leč někdy rým mi nevyšel...

Sbírka: Víla

V uších mi teskně piáno zní,
hraje snad song pro nešťastné,
říkám si, jestli to vůbec smí,
zda-li to není třeba trestné.

Asi to zákony umožňují,
aby to piáno tak smutně hrálo,
vduchu tiše protestuji,
kdyby to tak za něco stálo.

Ty údery si mě však získávají,
ta melodie mě najednou zajme,
najednou mi nohy poskakují,
tak si tu tančím ty kroky známé.

Klavírní sólo mi tebe připomíná,
ve melodii kláves tvé jméno slyším,
děláš, jako bys byla nevinná,
ale komu za to poblouznění vděčím?

Tebe mám, zlatíčko, hlavu plnou,
tebe hluboko v srdci střežím,
tak jako maják, před obrovskou vlnou,
už jen v lásku v tebe věřím.
Autor Dani13, 17.07.2010
Přečteno 451x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel