děkuji ti moc, jen málo lidí dokáže pochopit má díla a to co v sobě srývají:)
18.07.2010 22:56:00 | elfik0024
Moc hezké, vždy sivážím mladých lidí s fantazií, tady si předvedla že jsi dívka, co o životě přemýšlí reálně a s fantazií.I slzy mají v životě svůj význam, je to taková zná mka pokory, projevené lítosti a právě to se mi na tom dílku moc líbí.))
18.07.2010 13:40:00 | carodejka