Lehce obchodní
Chtěla bych uzavřít obchod.
Vyjednat s právníkem
tvého mozkového centra
krátkou návštěvu.
Diplomaticky.
Bez hádek.
Bez hněvu.
Abych mohla
proklouznout do tvé mysli
a zjistit -takticky- odpověď
na těch pár otázek,
co mi vrtá hlavou.
Chci mít jasno
Tak mi rozsviť!
Přečteno 314x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Petbab, Mbonita, Květka Š., 6thSun, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)