Anotace: byla jsem za šelmičkou ;-) sice jsme spolem ztrávili dohromady jen 14h, ale aj tak to stálo za to ;-) :-) mno jo 450km je docela dálka a museli jsme včera do práce ;-) ale bylo to nádherných 14h
Láska na dálku kilometry přenáší,přesto neumí obejmout a pohladit.Zabořím do zemské kůry mé dračí ruce,vytvořím velkou dolinu,podívej se z okna,naproti poznáváš tu vzálenou krajinu.Luskem Tvých prstu se vytvoří duhový most,já budu mít s toho radost,když každy den se bude odrářet v červánku váše láskyplné doušky...
25.07.2010 10:19:00 | Danger
Láska na dálku kilometry přenáší,přesto neumí obejmout a pohladit.Zabořím do zemské kůry mé dračí ruce,vytvořím velkou dolinu,podívej se z okna,naproti poznáváš tu vzálenou krajinu.Luskem Tvých prstu se vytvoří duhový most,já budu mít s toho radost,když každy den se bude odrářet v červánku váše láskyplné doušky...Vydrž!
25.07.2010 10:19:00 | Danger
Láska je velikánské pouto, kterému se nic nevyrovná... každá hodina, minuta, vteřina stojí za to s ní být... ST!
19.07.2010 16:02:00 | NikitaNikaT.
Krásně zamilovaní lidé,hezká básnička od srdíčka:)).A neplakej,posílám Ti culíky:))
19.07.2010 15:57:00 | CULIKATÁ