Od Úterý
Anotace: potkal jsem tě a tys mne roztočila, a než jsem se zastavil, byla jsi pryč
Od úterý cítím tvou sladkou vůni,
od úterý nemůžu spát
a není to krásně zvláštní?
Že po hodině s tebou,
svou lásku chci ti dát?
V úterý jsem tě našel,
v úterý, ztratil jsem hlavu.
Celej pustej svět bych prošel,
jen abych uviděl tě znovu.
Jsi z těla mého
a já, tělem tvým,
stalo se něco nádherného,
toužím tě milovat,
to jediné teď vím..
Ach, jsi tak daleko,
já jsem teď sám, na dně,
pomoz mi nahoru,
vztáhni své ruce ke mne,
ach má krásná, vzdálená Mariko...
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: Surya, dream in emptiness, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)