pod šálky ňader... zahrajem si skořápky...
čtu Tě ještě jednou a tohle je úplně neskutečný přirovnáníí :-)))
14.01.2006 14:30:00 | Buližník
k tvýmu komentáři - plavu vysoko, kulišáčku, až mám někdy strach z té výšky - potápění pak bude hodně hodně dlouhé a bolestivé...
03.01.2006 16:35:00 | Markét
Vždy mi bylo milejší trhat jídlo rukama.
Snídala jsem s váma, když Eva ubrouskem se stala.
Ubrousku prostři nám - víno - hned zrána...
02.01.2006 15:25:00 | Hanina