mám víru
sbíráš mne
jako korálky...
...to někdo v životě
zatáhl příliš
za šňůrku
a náhrdelník z jantarů
ztratil svůj slovosled
jako zpřeházený růženec
v obrácené víře
rozsypaná
na ulici světa
končím ve tvé dlani
ve víře
že tvá touha
po poznání
vzedme i tu
poslední korálku
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: Helena Lovecká, UCET KE ZRUSENI, labuť, CULIKATÁ, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)