Kapka
Anotace: zbožňuju ji,je pro mne to nejdůležitější,je prostě skvělá
Jen s tebou chci stále být,
každou minutu,hodinu,den i noc,
chci tě vedle sebe mýt.
toužím po tobě moc.
Tak moc toužím po tobě,
jak člověk na poušti vyprahlé,
s obrovskou touhou po vodě,
aspoň po kapce malé.
Ty jsi pro mne tou kapkou,
jak moc tě chci nemáš ani tuch,
chci tě úplně celou,
takovou jak tě stvořil bůh.
Protože být bez tebe,
bez tvých dotyků,obejmutí,
bez tvých sladkých polibků,
to se prostě nedá žíti.
Přečteno 419x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, ta.cupka.
Komentáře (2)
Komentujících (2)