Strážkyně
Máš přehled o příjmech
i mých výdajích
víš kolik platím berňáku
v březnu na daních
pevně střežíš moji kreditku
a když mě někdo nezná
předáš mu mou vizitku
prohlížíš i účtenky
co peněz jsem rozházel
za flámy a milenky
i když jsem sám v baru
vidíš kolik platím piv
tvoji fotku v peněžence
nosím dokud budu živ
Přečteno 641x
Tipy 19
Poslední tipující: Sýkorka07, Větroplach, Kes, Dygi, stravla, hašlerka, Psavec, Jiná, Agniezka, Mbonita, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)