když my dva
Anotace: ... stojíme v objetí po stosedmé...
.
saxík se už nenosí
a modré dresy poseté
stříbřitými flitry
máš doběla
seprané
tak proč všem opojně voníš
fialkami namísto dálkami
a drzý saxík zve tě jako kdysi
dopředu na tvoji parketu
pořád neprotancovaných
lněných semínek
do kterých střevíčky
tak svéhlavá
o všecko
protáčíš
s úklonou
smím prosit
možná se
jenom čas
kolem tvých boků
tak podivně zatočil
a my dva zas pevně
v objetí stojíme
.
Přečteno 448x
Tipy 21
Poslední tipující: Lota, stravla, Elisha, hašlerka, Psavec, labuť, Skalsky Pavel, Jiná, Agniezka, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)