Máš velký cit, a to niele pre pisanie básní. Tvoje básne sú veľmi vyspelé, škoda, že vystihuju tvoje pocity, alebo opačne. Teším sa, ked budeš písať o šťastí, o svojom šťastí. Búfam, že to bude už skoro, to Ti prajem.
21.01.2006 21:09:00 | tomasas
Asi tažko niečo zmeni pár slov od cudzieho. A ani sám neviem, ake slová povedat, rád by som Ti povedal, že sa objavý slnko, ktoré roztopí lad, a možno už aj take je, len o tom nevieme, je zatial také slabé. Skonči čas ladový!!!
20.01.2006 21:36:00 | tomasas
pekne napsaný..to o čem píšeš moc dobře znám..ráda bych ti poradila nebo neco takového ale sama vím že to nejde..tak snad jen..doufej..
02.01.2006 17:12:00 | Terry