Souhvězdí
Kdyby jsi byl hvězdářem a poslal mi vzkaz
že na obloze chybí souhvězdí a voláš mě zas
Vrátím se Ti jako Andromeda,bezbranná a krásná žena
bez nároků na Lásku,jsem jen Ta z hvězdného obrázku...
Pošli pro mě ten malý vůz
čekám že navštíví mě Perseus
Chci patřit a vládnout jeho síle
jen On smí říct..Ano..chci Tě...
Pohladím tiše Pegase...pšššt, vzdaluji se Ti zase...
Přečteno 400x
Tipy 21
Poslední tipující: sobý hnusec, Sweet KiWi, hašlerka, Mbonita, Niky88, CULIKATÁ, Psavec, Chico1, labuť, mida, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)