Anotace: bezkomentář
Jsme přiznat nucena tu Tobě,
že slovo "barchan" musela jsem vyhledat
tudíž se klaním, té písečné tvorbě
a veršům Tvým jak známo stejně tak...
krásný den má Hedbávničko...
22.07.2010 07:30:00 | šuměnka
přidám do tvé asambláže
mušli zpívající rock
tichý výstřel malé ráže
cestou ze zavátých stop
***
Jiří senior
21.07.2010 21:31:00 | j.c.
Maličko nezvyklá slova,
ale ráda jsem četla znova,
zajímavé a zamyšlenkové,
takové dílko jest Tvé...
20.07.2010 21:57:00 | NikitaNikaT.