Anotace: jo krásných 14h stály za to aj ta cesta 7h (450km) ale nelituju jen, že to bylo spolem jen 14h :'(
každá vteřina za to stojí, za to, co si necháváme uvnitř a můžeme tím zářit..
krása se ukrajuje po kouskách, více si ji vychutnáš..
27.07.2010 17:05:00 | zelená víla
Jen 14h jste byli spolu...škoda že nejde posouvat časová ručička dolů,přetáčet zase spátky tu nádhernou chvíli a nechat se unášet v proudu vášně hořících plamínku v skořábce oční oblohy.
25.07.2010 10:26:00 | Danger