Zima,chlad
Holka hlaď
Mě za noci
Časem se všechno otočí
Světlo teplo muž
A v ruce nůž
S horkou krví
A život se dál mrví
tohle je tvá poslední cesta
Ale stejně jsi to dobře nesla
To břímě být mou slečnou jedinou
A neříkej že teď to bolí
Já nesypu ti rány solí
Jen máš běžce na trati
Kdo vypadne se vytratí