Naše sny
Do země snů,kam cesta jiná nevede
jen moje vzpomínka z rozestlané postele
Na polštáři a ještě před spaním
počítám do sta a ovečky své naháním...
Usínám jen tak v bílé saténové košilce
když budeš chtít,nahá budu ve chvilce
Smíš vše počínaje doteky,pak jen
zhasni lucernu a nech vplout momentky...
V té noci kdy splynou naše těla v jedno
na nebi se objeví nekonečné světlo
Po hvězdném schodišti pak sejdeme dolů
budeš můj přístav v opuštěném molu...
Teď zvedni svou hlavu vzhůru k nebi
....jen TOBĚ píšu tyhle věty......
jen JÁ a jen Ty...najdeme všechny naše sny....
Přečteno 467x
Tipy 17
Poslední tipující: mida, sobý hnusec, Sweet KiWi, labuť, Psavec, Petbab, Chico1, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)