Naše nebe
Anotace: Jako kometa se přihnala a už zase mizí za obzorem...
Každý večer se s tebou loučím
Tak jako slunce s květinou
Den s tvým jménem na rtech končím
Ve snech jsi mým hrdinou
Tam jsem potom první hvězdou
Která shlíží na zemi-krásku
A slyší slova, která to černé moře přejdou
Od tebe jam mi vyznávají lásku
Měsíc je svědkem mým
Že když nejsem s tebou
Tak ti posílám polibky a lásky rým
Však bez tebe mé verše chřadnou
Přečteno 428x
Tipy 6
Poslední tipující: Antares, Elisha, Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (0)