Škoda lásky..
Kvetou růže
hrál bych roli muže
jenž by z ráje kvítí
nosil nůše
pro ni z lásky
jak listonoš rajský
- dostavník měl vadu
skončil tíhou prasklý
teče voda
dokola se točí
to se řekne - škoda
že vše končí
snad mi polka
vyrve trn ze srdce
žene z hlavy brouka
Tvého kouzla prudce
moje slzy
ty Tě sotva mrzí
kdo by je chtěl stírat
ať to zkusí
je jich mnoho
máme skočnou v nohou
můžem tančit polku
jak je libo dlouho
pokud hrajou
páry se sehrajou
nechci stát v těch loužích
dokud vsajou
nevím ani
kterou nohou začít
pravou nebo levou
- je to vážně k pláči
(instrumentální vsuvka)
Škoda lásky
proč já Tě měl tolik rád
tančit máš s kým
jak ve svých snech tolikrát
Tvýho kluka
poslal bych do těch snů hnít
a já tančím s každou dívkou
polka je dnešní můj hit!
Přečteno 336x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., hašlerka, carodejka, zelená víla, Mbonita, labuť, Květka Š., Jiná, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)