Letní vzkaz
Noc je jako
horká káva,
vylitá na rty
letní cesty
a Měsíc na nás
pomrkává,
lesklej jako knoflík
nový vesty
Tak ještě dolů
zajít k řece
a na hladinu
napsat vzkaz
I když to víš
a znáš přece,
ty slova nemaj´
žádný kaz
Miluji tě
Lásko
Má
Té
plus
Ká.
... a řeka
k tobě
při -
té +
ká...
Přečteno 388x
Tipy 25
Poslední tipující: ni.va, Myrja, James Libustka, Gabrielle, Kapka, Elisha, NikitaNikaT., Dota Slunská, WAYWARD, Niky88, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)