Co jsme
Anotace: To vše jsi pro mě broučku
Jsi průzračná voda která stéká po mém těle a hladí mě po vlasech tvářích a rtech,
já jsem zas vánek který se lehounce chvěje a chce cítit jen tvůj vonící dech.
Jsi měsíc který mi dává víru v našich láskou pošetilých snech,
já jem zas slunce které ti dává sílu v našich horkých promilovaných dnech.
Jsi vločka v mých teplých dlaních, která u mě pokaždé
roztaje,
já jsem zas zář v tvých hlubokých očích, která bez tebe ihned pohasne
Komentáře (1)
Komentujících (1)