Vždyť ty mě zničíš

Vždyť ty mě zničíš

Anotace: Postava kněze Frolla z knihy Chrám Matky Boží v Paříži je mi vděčnou inspirací...

Sbírka: Ztrácím tě


Nezkrotný oceán vášně v pěnách
Pulzující v mých žilách
Je příčinou mého šílenství
Mých ztrát, mého neštěstí

Ponořil jsem se navzdor haně
Odvrácen od spásné dlaně

Zničíš mě...
A já tě budu do smrti proklínat
Zničíš mě...
Vždyť ty mě zničíš!

Můj hřích je posedlostí pouhou
Trápí mě však šílenou touhou
Posmívá se, rozpolcuje
Rozdírá a usmrcuje

Sžírá mě představa kradmá
Že nemůžeš být nikdy, nikdy má!
Žiju jen s jedinou nadějí
Tvou stuhu že ve větru zachytím

Zničíš mě...
Měl jsem tu noc prozřít
Zničíš mě...
Vždyť ty mě zničíš!

Myslel jsem, že smysl nalezl jsem už
Být knězem, jak to matka chtěla
Myslel jsem, že jsem zocelený muž
Vzdálený všem rozkoším těla

A teď jsem v ohni, hořím
Každý zákon, dogma bořím
Pro oči, co tajemné jsou
Víc než luna zářící tmou

Zničíš mě...
Měl jsem v ten den prozřít...
Vždyť ty mě zničíš!

Autor Ori Eremos, 22.07.2010
Přečteno 524x
Tipy 8
Poslední tipující: Boscai, ilona, carodejka, ta.cupka., Hazentla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

pěkné...až jde člověku mráz po zádech...

25.07.2010 18:11:00 | pulita alma

líbí

Hezké.

23.07.2010 14:18:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel