Připomnělo mi to trochu písničku Dobrodružství s bohem Panem, text Miloň Čepelka, zpívá Marta Kubišová.
Stejný námět, ale tím nechci hanět, ale chválit! ST!
26.07.2010 21:05:00 | Zasr. romantik
měsíc chůzí váhavou
zas přináší ten bílý stín
svázán do stuh rozvilin
na tvůj polštář pod hlavou
mine sen i půlnoc mine
ten bílý stín rozvaž si
mysli při tom na jediné
co žízeň touhy uhasí
***
Jiří senior
26.07.2010 16:47:00 | j.c.