Chodil bych s tebou světa kraj
...vždyť ty víš jaký jsem
ten línej chlapík s pačesem
co ve dveřích tě líbá
a usmívá se v nečasech
...vždyť já vím jaká jsi
plna vášní a rozepří
malujíc svou duší na papír
a poletujíc v povětří
...vždyť my víme jací jsme
směřujíce spolu po cestě
kde ve dví se před námi dělí
půjdeme spolu? Budem tak smělí?
Chodil bych s tebou světa kraj
Přečteno 423x
Tipy 10
Poslední tipující: Jakule, ta co bývala Andělem, Antares, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, pamp_elka
Komentáře (3)
Komentujících (3)