Ká plus
Volám Tě...vrať se zas
chci slyšet jen Tvůj hlas
Pod peřinou schovaná
je naše láska toulavá
Vzdálená a přeci chtěná
beze slov,je stále němá...
Pár řádků každé ráno
chceš vědět,co se mi zdálo
S úsměvem Ti ráda odpovím
že o nás dvou...bláhových...
Volám vítr...ať donese Ti zprávu
že chci u Tebe si vypít ranní kávu
Zůstanu Ti pořád na blízku
své dlaně pokládám do písku
Pak napíšu jen můj monogram
Ká plus ...
a co dál??
Přečteno 378x
Tipy 30
Poslední tipující: jedam, mida, 4LJFilip, Tamara, Psavec, labuť, zelená víla, Niky88, Romana Šamanka Ladyloba, zenge, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)