Děkuji za koment =).... Už jsem ho vypustila z hlavy, už ho tolik nevídám, takže to je to nejlepší, co kdy může být =))
30.10.2010 11:05:00 | Wlistinka
Přeji hodně štěstí a nevzdávej to.
A rozhodně je lepší mu to říct do očí(vyznání), než to napsat na fejs. Jestli ho ale chceš doopravdy odehnat, pak je ten fejs ta nejlepší cesta...
23.07.2010 19:00:00 | Amable seňor Marek