Má mě pořád ráda?
2 vězni co počítaj roky
já a ona
zajatci manželství
a trapnýho rána
po studený noci
má mě pořád ráda?
nebo mě už nenávidí?
jako já
nenávidím ji
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Koza, Izza, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)