Anotace: "Pokud se vám zdá vše v pořádku, špatně jste se dívali!"
To se dá i nazvat lekcí volného pádu, když na nežádoucí
osobu narazíš a maluje ti med bezmeznou láskou,...
Jé, co ještě může člověk dostat po nechráněmém sexu...
03.08.2010 22:39:00 | jehlaspichlas
nechám se vést i strmou strání,
na koni svézt nechám se rád,
nechám si vyprávět o milování
však nenechám se pohoupat...
:o)
Jiří senior
29.07.2010 20:21:00 | j.c.
Nechám se pohoupat
nechám se nést
Růže mi daly pat
šachových cest
Nechám se milovat
nechám se svést
Okov mi hlásí mat
piluj mou čest
24.07.2010 23:22:00 | šuměnka