Kolik máš roků?
Kolik máš roků, snad jeden, dva, či více?
Když hoří ti pak touhou líce
já bojím se, bojím o své tělo.
Jen ustrnout, ustrnout by se mi chtělo
v pohybu věčného hledání.
Ty na lásku čistou máš to nadání
pro dobré srdce tvoje.
Už není samo,jsou jen dvoje.
Tak kolik máš roků?
Jeden, dva, či více?
Po letech dětských...
Přečteno 566x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, poustevník Jirka, NikitaNikaT., Mbonita, ta.cupka., carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)