Anotace: tato báseň je pro mého broučka, kterého moc miluji
tyhle básně svejm milovanejm sou psaný úplně jinak než ty ostatní. když na nás přijde láska tak nám to "kecá" vod srdce a ty seš toho důkazem.
ps:jinak taky doufám že to neni sen (držim palce)
03.01.2006 16:26:00 | kulishak