Návrat
Anotace: Skype- díky tobě, bylo čekání a samota snesitelnější
*
Srdce z hvězd
nade mnou do tmy září
můj milý vrací se mi zpět
trhám poslední list v kalendáři
Přesto, že cesta byla daleká
samota veliká, i slzami posetá
my šťastně se proskajpovali
ze zimy do léta
*
Jaké bude setkání?
*
Budem stejní?
Nebo jiní?
Nebo jen čas zastavil se na chvíli?
*
už brzy se uvidí
*
Přečteno 467x
Tipy 43
Poslední tipující: Dota Slunská, Helena Lovecká, vodnař, James Libustka, la loba, Ovádko, teo7322, Elisha, Verena, Gabrielle, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)