Chci s tebou....
Anotace: O tobě, o mě o nás....
Chci s tebou spát,
chci s tebou snít,
chci o tobě bdít,
s tebou se chci toulat nocí,
s tebou se chci dělit o radosti, ale i starosti.
Ty seš moe láska, co svoje místo v srdíčku má....
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: ta.cupka.
Komentáře (1)
Komentujících (1)