vnímaná
.
vnímaná kultura
za půlku má tura
a za druhou kultu
a ta první je často za vola
kterému druhá z plna hrdla řve
sláva ti, ty ....
a fčil jsi se krásného hrdla zalek
tož hledáš snadnější útěchu
a socháš ji do dálek
plný až přes okraj
potichu znova jí
přiznáváš
jak jí ta nahota
šíleně sluší
.
Přečteno 341x
Tipy 6
Poslední tipující: Lota, isisleo, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)