(ne)zklame
Anotace: nejasnost, která mě zabíjí... Kdysi to vše bylo jednodušší.. Myslela jsem, že to vzniklo kvůlu slečně Ká, ale ta jen dokončila scénář.
Zachraň mě před strachem,
Ukaž mi správnou cestu,
Víš, že to potřebuji,
Víš, jak to bolí.
Nevěř mému hlasu,
Když říká s úsměvem,
Že jsem v pořádku,
Měl bys vědět,
Že lžu.
Přece musíš vědět,
Že špatná slova můžou zkazit náladu,
Stejně jako musíš vědět,
Že chyby můžou zničit vztah,
A opravdu bys měl tušit,
Že jedna…
Slečna může rozbít lásku…
Víš o mně tisíce pravd,
Jednu důležitou vždy zapomeneš,
A proto ti ji řeknu i po milionté,
neumím důvěřovat,
často podezírám.
Nezraňuj mě.
Nebo alespoň dokonale zahlaď stopy,
Nenechej žádné důkazy,
Které by mi mohly ublížit.
Chci nebe bez mraků,
Ale ještě více chci,
Abychom se zase usmívali.
Tak proč jsi mi ublížil?…
… protože mě miluješ?
Přečteno 335x
Tipy 6
Poslední tipující: Someday, Malé smutné Nic, mida, Tom XVI
Komentáře (2)
Komentujících (2)