Každým večerem
Anotace: ...to bolí víc a víc. Kdyby to všechno šlo změnit, víš?
Snáší se tichý déšť
a ty uprostřed cest
modlíš se k Bohu o pomoc
i ve dne cítíš noc
a duše tvá opuštěná
dotýká se samotného dna
proč vždyť nejsi vinná
jen jsi trochu jiná
neb věřila jsi v nekonečnou lásku
vzpomínám, jak odpověděla jsi na otázku
co, když tě jednou zradí
řekla jsi jen „s tím si mé srdce neporadí“
teď je jeho zrada tak skutečná
a více než nádech mrazu, tvá odpověď má
vždyť ten co zradil, jsem já...
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Niky88
Komentáře (0)