Srdce
Lásko má miluji tě nadevše,
začínám veršíkem a skončím košíkem
ve kterém je srdce mé ukryto,
aby tě nikdo neviděl
až si ho od nás poneseš
proto si jej vezmi až za tmy
potom v té tmě budete oba ukryti.
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: Tvůj kamarád Kodein
Komentáře (1)
Komentujících (1)