nechápeš
nechápeš.
jsem
kaňka
(tak inkoustově nepředvídatelná)
a
tmavomodrá.
čekáš.
a všechny
věci
jsou kluzké
mrtvé
ryby
nadně červencové svratky.
chci usnout s úsměvem
na promodralých
rtech
když se jich něžně
dotýkáš.
lásko.
Přečteno 363x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, Petbab, páááááááá, Monica.
Komentáře (4)
Komentujících (3)