Anotace: ...a jsem zase zpět ...Chyběli jste mi Modrásci ...
Máš srdce spoutané šepotem Lásky,
která se neumí prosadit víc,
sval hladký zvrásnily zármutku vrásky,
člověk se cítí sám, že by se pic!
Přání Tvá ztajená mění se v mantry,
jenže je neslyší nejvyšší bůh,
nalaď si tichounce radio country,
zpívej si než-li se uzavře kruh...
27.07.2010 17:11:00 | Kozoroh 1