Nehynoucí touha
Toužím se schovat do světa neřestí,
Nespoutaně se oddávat všem vášním s radostí,
Chtěl bych zapomenout a jen si užívat,
Na nic teď nemyslet natož to prožívat.
Mé zmatené touhy a mé něžné vyznání,
Co za nic nestojí a každý dojde stejnému poznání,
Chci jen tebe a na tom se nic nezmění,
Jsi můj anděl co se v krásného motýla promění.
Chtěl bych tě vidět a tvůj hlas slyšet,
Chtěl bych se smát až začne pršet,
Pod kapkami deště něžně tě políbit ,
Svou nehynoucí touhu mohu ti přislíbit.
Přečteno 599x
Tipy 22
Poslední tipující: Gabrielle, Makula, Véronique, jedam, zelená víla, labuť, Lawliet, kaaamiiii, WAYWARD, Sweet KiWi, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)