Čekám..
Stmívá se nade mnou,
nad večerem nedělním..
Vzpomínám na polibek,
co byl tím posledním.
Poslední dotek Tvých něžných rtů..
...znamení lásky těch příštích dnů.
Dnů bez a s Tebou přec,
i mít Tě v mysli,
je krásná věc!
Čekám tu na Tebe,
ozdobo mého srdce.
Dlouhým čekáním mnu si své ruce.
Touha má širá je jako svět,
Tvá a má láska voní jako květ..
..nevadne, jen sílí,
já počkám si ještě chvíli
a ochutnám znovu Tvůj ret,
který tak připomíná mi med,
sladký a věčný,
svou chutí jedinečný!
Líbej mě, lásko, za týden zas,
bez Tebe dlouhý je ten můj čas.
Přečteno 503x
Tipy 31
Poslední tipující: Gabrielle, Danger, kroužek, šuměnka, genca, DagDag, Antares, JED, jitka.svobodova, bloodysunset, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)