Prohráli jste
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=teS7YIwDGTQ
Dejte mi sílu odmítnout lásku
jsem jako marioneta na provázku
Co ve mně navždy zůstane
zářez do srdce a tíha kamene...
Prohráli jste moji sázku
odcházím v zapomnění pro svou lásku
Nevidí nikdo tu slepou bolest
jen Já vím že je dávno konec...
Proklínám svůj portrét na Tvé zdi
černou barvou si potřu rty
Vidíš smutek co mě svírá
každý den budu v Tobě jiná...
Proč se mé srdce tolik trápí
žádný lékař si neví rady
Prohráli jste moje sny
už dávno všechno kolem spí...
Tolik ticha najednou tu je
loučím se.. Good bay...Ádie....
Přečteno 401x
Tipy 26
Poslední tipující: Behemot, sobý hnusec, jedam, ajlonka, Someday, Ejí, bobi bobie, Nola77, mida, Niky88, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)